+36 70 312 6246

Támogatás

F.A.Q.

Kettő, ami a termék mellett fel is van tüntetve.

Mert a termék egyenesen Olaszországból érkezik hozzád, és hiába csak néhány terméket vásároltál, a szállítás ebben az esetben is költséggel jár.

Egyrészt, hogy letölthesd a színpalettát és a hozzá tartozó információs kártyát, (ami nagy segítség a munkádhoz), másrészt, hogy elsőként értesülj a kedvenc terméked elérhetőségéről, akciókról és, hogy naprakész légy a Clinita eseményeiről.

Az új rendeletnek köszönhetően, miszerint leminimalizálták a karbonmennyiséget a pigmentekben, -amely hatóanyag a fekete es a legtöbb barna árnyalatot érinti- aminek hatására a teljes összetételt meg kellett változtatni. Így a hatóanyagokat gyártó gyárakat megrohamozták a márkák, és emiatt alakult ki ez a több hónapos csúszás. De már nem kell sokat várnod és a jövőben nem lesz ilyen zűrzavar!

 Igen, van számodra egy szuper csomagunk, amit megtalálsz a “Kezdőknek” menüben.

Az összeg beérkezése után maximum öt munkanapon belül megérkezik hozzád.

Igen, fizethetsz hitelkártyával, megadva a kártyaadatokat. Minden fizetés biztonságosan történik a Stripe biztonságos kapcsolatán keresztül.

Egyéb kérdés?

Csevegj velünk

Küldj nekünk egy WhatsApp üzenetet, és mi a lehető leghamarabb jelentkezünk.

MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ

Fizetési információk

Banki átutalás

Banki átutalással is fizethetsz. A megrendelést a fizetés beérkezése után kezeljük.

Hitelkártya

A fizetés történhet hitelkártyával, Apple Pay vagy Google Pay fizetőeszközzel. Megrendelésedet szinte azonnal feldolgozzuk.

Szállítási információk

Hogyan működik a szállítás.

A megrendelést a fizetés után elküldjük a Clinita Italiának, amely közvetlenül az ajtódhoz szállitja.