+36 70 312 6246

About

Amikor hivatásos sminktetoválóként kezdtem el dolgozni, nagyon világos elképzelésem volt arról, hogy mit akarok nyújtani a vendégeimnek. Sok-sok márkát kipróbáltam, mindig a tökéletes eredményt kerestem, amely kielégítheti a hozzám forduló érdeklődők és a saját igényeimet is, de soha nem találtam meg a megfelelő pigmenteket vagy gépeket, amelyekkel elérhettem volna ezt a minőségi szintet.

Mostanáig.

Amikor három évvel ezelőtt megismertem a Clinita márkát, megtaláltam azokat a termékeket és pigmenteket, amelyek tökéletesen kiegészítették a technikáimat. Aztán, ahogy idővel többet tudtam meg magáról a Clinita cégről, a vállalat küldetéséről és céljairól, rájöttem, hogy ezek tükrözik igazán azt, amit én is kínálni szeretnék a vendégeimnek, és amit én is minden nap beleviszek a munkámba.

Ezért nagy örömmel jelentem be, hogy Svájc után, szeretett hazámban, Magyarországon is én képviselhetem kedvenc márkámat. 🙏💙

Ha bármilyen tippre és trükkre szükséged van a Clinita termékekkel kapcsolatban, ne habozz kapcsolatba lépni velem!

Hulyák Réka Nikoletta

MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ

Fizetési információk

Banki átutalás

Banki átutalással is fizethetsz. A megrendelést a fizetés beérkezése után kezeljük.

Hitelkártya

A fizetés történhet hitelkártyával, Apple Pay vagy Google Pay fizetőeszközzel. Megrendelésedet szinte azonnal feldolgozzuk.

Szállítási információk

Hogyan működik a szállítás.

A megrendelést a fizetés után elküldjük a Clinita Italiának, amely közvetlenül az ajtódhoz szállitja.