+36 70 312 6246
SHARE

Pulse

Sminktetováló gép PULSE konzol pedállal, tápkábelekkel és bőrönddel

A PULSE a legigényesebb tartós sminkeléshez tervezett konzol, paramedikális dermopigmentálással, trichológiai mikropigmentálással, derma tűkezeléssel és művészi tetoválással foglalkozó szakemberek számára. Az iparág legkiválóbb mesterei tesztelték és járultak hozzá a PULSE rendszer kifejlesztéséhez, amely a dermopigmentálási folyamat teljes ellenőrzését garantálja és a legnagyobb biztonságot nyújtja mind az ügyfél, mind a szakember számára.

Sminktetováló gép PULSE – Digitális sebességű

A sminktetováló gép PULSE Pulse javítja a kezelő munkatapasztalatát a legmodernebb technológiának és az 5 különböző kezelési programmal rendelkező szoftverének köszönhetően. A teljesítmény és az ütési sebesség beállítható minden egyes programhoz. Egy technológiailag fejlett szoftver 5 javasolt kezelési programokkal, amelyeken belül fokozatmentesen beállítható a teljesítmény és a pulzusszám és a megállás sebességét a dermopigmentálás minden egyes alkalmazásához.

SKU PULSE Kategória

Ft 668.000

MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ

Fizetési információk

Banki átutalás

Banki átutalással is fizethetsz. A megrendelést a fizetés beérkezése után kezeljük.

Hitelkártya

A fizetés történhet hitelkártyával, Apple Pay vagy Google Pay fizetőeszközzel. Megrendelésedet szinte azonnal feldolgozzuk.

Szállítási információk

Hogyan működik a szállítás.

A megrendelést a fizetés után elküldjük a Clinita Italiának, amely közvetlenül az ajtódhoz szállitja.