+36 70 312 6246
Artists

Üdvözlet a sorozat első részében: Ünnepeljük Balogh Zsófiát, a 2023-as Clinita WOW Díj díszes nyertesét!

Üdvözlünk egy igazán különleges alkalommal! Ma indul egy izgalmas interjúsorozat, melynek csillaga nem más, mint a ragyogó Balogh Zsófia, aki a szemöldök területén, szálas technikában nyerte meg a 2023-as Clinita WOW (Clinita Way Of Working) díjat. Ez egy különleges lehetőség, hogy betekinthess a szépség és esztétika művészetének egy zsenijének világába.

E sorozat kezdetén Zsófi lenyűgöző bájával és szakértelmével készen áll arra, hogy megossza velünk utazását, tapasztalatait és azokat a trükköket, amelyekkel díjnyertes technikáját megalapozta. Képzeld el, hogy részese vagy egy olyan beszélgetésnek, ami nemcsak tájékoztató, hanem egyben a szenvedély, készség és elhivatottság ünnepe is. Itt a művészet összetalálkozik az inspirációval, és Te első kézből leszel tanúja ennek.

Az első interjúban Zsófi vibráló személyisége megvilágítja az útját, amely elvezette őt ehhez a rangos elismeréshez. A története a kitartásról, kreativitásról és a kiválóság iránti törekvésről szól, amely kétségtelenül megérint és inspirálja a különféle életutakon járókat.

Tehát helyezkedj el kényelmesen és készülj fel egy elragadó élményre. Ez nem csupán egy interjú; ez egy kapu a szépségipar mesterségének mélyebb megértéséhez. Élvezd a videót és maradj velünk a sorozat következő részeinél is!

MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ

Fizetési információk

Banki átutalás

Banki átutalással is fizethetsz. A megrendelést a fizetés beérkezése után kezeljük.

Hitelkártya

A fizetés történhet hitelkártyával, Apple Pay vagy Google Pay fizetőeszközzel. Megrendelésedet szinte azonnal feldolgozzuk.

Szállítási információk

Hogyan működik a szállítás.

A megrendelést a fizetés után elküldjük a Clinita Italiának, amely közvetlenül az ajtódhoz szállitja.