+36 70 312 6246
SHARE

Diva eldobható maszk

MASZK MINDEN BŐRTÍPUSRA

A Diva eldobható arcmaszk biocellulózból készült, hármas hidratáló, nyugtató és regeneráló tulajdonságokkal, ami ideális az arcápolás utáni kezelésekhez is. Mind bőrgyógyászatilag, úgy nikkel tesztelt. A bio aloe vera és a hialuronsav magas koncentrációjának köszönhetően a bőr táplálttá és hidratálttá válik. Az édesgyökér kivonat és a bisabolol szinergiában segít nyugtatni az érzékeny bőrt. Az innovatív Tetrapeptide 15, amely kifejezetten nyugtató hatását fejti ki, segít abban, hogy már az első alkalmazástól kezdve egészségesnek tűnő, megfiatalított bőröd legyen, hihetetlen jó közérzettel.

Indikációk

Eldobható biocellulóz maszk hármas hidratáló, nyugtató és regeneráló tulajdonságokkal, ami az arcápolás utáni kezelésekhez is ideális. A bio Aloe Vera lé és a hialuronsav magas koncentrációjának köszönhetően a bőr tápláltnak és hidratáltnak tűnik. Az édesgyökér kivonat és a bisabolol szinergiában segít nyugtatni az érzékeny bőrt. Továbbá az innovatív Tetrapeptide 15, amelyet kifejezetten a nyugtató hatás kifejtésére terveztek, segít abban, hogy már az első alkalmazástól kezdve egészségesnek tűnő, megfiatalított bőrt kapjunk, hihetetlen jó közérzettel.

Használati módok

  • Vidd fel a kezelt vagy megtisztított bőrre, és hagyd hatni 15-20 percig.
  • Ne öblítsd le.
  • Illatanyagmentes.
  • Kozmetikum külső használatra.
  • Kerüld a szemmel való közvetlen érintkezést.
  • Gyermekek elől elzárva tartandó.
Csomagolás: 25 ml
Mennyiség: 12 pz
SKU DIVA Kategória

Ft 51.000

MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ

Fizetési információk

Banki átutalás

Banki átutalással is fizethetsz. A megrendelést a fizetés beérkezése után kezeljük.

Hitelkártya

A fizetés történhet hitelkártyával, Apple Pay vagy Google Pay fizetőeszközzel. Megrendelésedet szinte azonnal feldolgozzuk.

Szállítási információk

Hogyan működik a szállítás.

A megrendelést a fizetés után elküldjük a Clinita Italiának, amely közvetlenül az ajtódhoz szállitja.