+36 70 312 6246
SHARE

Bistro Pro (SCALP01)

Clinita Pigment Bistro Pro – V 8/9 T 0 S

Speciális szín a trichológiai dermopigmentációhoz, előzetesen semlegesítve az idővel bekövetkező színváltozások elkerülése érdekében.

Speciális összetétele lehetővé teszi, hogy könnyen be lehessen injektálni a fejbőr különböző területeire, miközben biztosítja, hogy a bevitel tiszta és lágy legyen, függetlenül a választott technikától. Az exkluzív Clinita formuláció kiegyensúlyozott viszkozitásának köszönhetően megkönnyíti a szakemberek munkáját. Segít abban, hogy a munkát hibátlanul és hosszantartóan lehessen végezni, miközben biztosítja a biológiai felszívódást az idővel bekövetkező fiziológiai változásokhoz való alkalmazkodás érdekében.

Tökéletes sűrűség, volumen, borotvált hatás. MP vagy HH.

Ez a különleges új összetétel a legigényesebb és legfejlettebb szakemberekkel együttműködve végzett több éves kutatás és fejlesztés eredménye. A szubtraktív elmélet szerint színelméletben a Bistro az alapszínek összege, amelyből egy tökéletesen kiegyensúlyozott színt kapunk. Ezt a varázslatos hatást egy olyan pigmentre fordítottuk le, amely fokozza a Te alkotásaidat.

Csomagolás: 2,5 ml fiolánként
Mennyiség: 2 fiola
SKU SCALP01 Kategória

Ft 22.000

MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ

Fizetési információk

Banki átutalás

Banki átutalással is fizethetsz. A megrendelést a fizetés beérkezése után kezeljük.

Hitelkártya

A fizetés történhet hitelkártyával, Apple Pay vagy Google Pay fizetőeszközzel. Megrendelésedet szinte azonnal feldolgozzuk.

Szállítási információk

Hogyan működik a szállítás.

A megrendelést a fizetés után elküldjük a Clinita Italiának, amely közvetlenül az ajtódhoz szállitja.